Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Gde pogledati naše proizvode:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

 Spotter serija digitalnih adaptera za dnevne optike predstavlja grupu proizvoda čija je namena da pretvori Vašu dnevnu optiku u vrlo efikasnu noćnu optiku. Integrisani IC osvetljivačIi Vam omogućavaju  rad u potpunom mraku, a baterija velikog kapaciteta  obezbeđuje dugu autonomiju rada. Ako imate dnevnu optiku a hteli bi da je koristite i noću -  Spotteri su pravo rešenje za to.

Komplet se isporučuje u  koferu i sadrži sve što  je potrebno da bi  dnevnu optiku pretvorili u noćnu. Tu je integrisani sklop IC osvetljivača i monitora, kamera koja se postavlja na okular Vaše dnevne optike kao i akumulatorski paket čiji kapacitet zavisi od uređaja koji odaberete. Tu su i svi potrebni kablovi za povezivanje kao i nosač za postavljanje na dnevnu optiku.

Spotter seriju čine tri uređaja i osnovna razlika je u dometu posmatranja tj. u snazi integrisanog IC osvetljivača. U ponudi imamo Spotter XV  dometa od 100 metara, Spotter XW  dometa od 300 metara i na kraju Spotter XE, vrh ove palete,  dometom od 500 metara.

Spotter "XV" je dizajniran kao najjeftiniji visokokvalitetni sistem noćne optike za kraće udaljenosti. Viper je odličan za posmatranja na "manjim" udaljenostima do 100m. U roku od  60 sekundi ga možete montirate na Vašu postojeću optiku tako da prelazak sa dnevnog na noćno posmatranje nikada nije bio jednostavniji.

Spotter "XW" je pravo rešenje za svakog ljubitelja prirode jer nudi visok kvalitet, jasan prikaz i domet prepoznavanja od 300 metara. Ima široku primenjivost i u mnogome olakšava rad u noćnim uslovima.. U roku od  60 sekundi ga možete montirate što ga čini najjednostavnimim rešenjem za prelazak sa dnevnog na noćni rad.

"Spotter XE" je proizvod namenjen osobama koje ne žele nikakva ograničenja. 5 IC LED dioda obezbeđuju domet identifikacije od 500 metara. Eagle predstavlja superioran dodatak Vašoj dnevnoj optici. Po mnogo čemu kao i pravi orao (eagle), uređaj će uočiti i idetifikovati posmatrani objekat na najvećim udaljenostima. Lako se skida i postavlja. U roku od  60 sekundi ga možete montirate na Vašu postojeću dnevnu optiku, čime ona postaje noćna.  Ovaj uređaj se standardno isporučuje sa 5.5 Ah akumulatorom.

Više detalja i cene pogledajte klikom OVDE.