Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Gde pogledati naše proizvode:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

O nama

Lapis Plus d.o.o. - Beograd je osnovan je 2012 prenošenjem distributerskih prava za R.Srbiju sa istoimenog preduzeća iz Zagreba.

Sedište preduzeća se nalazi na adresi Nemanjina br. 4, Beograd.

Lapis Plus d.o.o. se bavi veleprodajom i internet prodajom specijalizovanih optičkih instrumenata (policija i dr. službe) i lovačke opreme a ovde posebno treba istaći distributerska prava za poznate marke kao što su Yukon, Pulsar, Dipol, jedne od vodećih proizvođača noćnih uređaja na svetu, kao i  SWT, Pro-Lux optičkih dnevnih uređaja i LP robne marke.

Skrećemo Vam pažnju da deo asortimana naših principala nije za civilnu upotrebu i regulisan je Zakonom o oružju i municiji R. Srbije tako da samim tim nije ni za  prodaju neovlašćenim licima.