Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Gde pogledati naše proizvode:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

Šta je novo

   Ovde su date novosti iz područja rada Lapis Plus d.o.o., Beograd. Novosti su prikazane hronološkim redom tako da su najnovije pri vrhu, starije pri dnu.

 

Prodaja - 30%

POPOST DO 30% NA ZALIHU ROBE

Poštovani kupci, obaveštavamo Vas da odobravamo POPUST DO 30% na robu koja je na zalihi. U ponudi imamao:

  • Dnevne dvoglede
  • Noćne dvoglede
  • Dnevne monokulare
  • Dnevne optičke nišane
  • IC osvetljivače
  • Lampe
  • Noževe
  • Seek termal uređaje

 

Za više informacija možete nas pozvati na 064/6360-942

Možete nam i pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servisiranje Yukon i Pulsar optika

Velika učestalost kvarova i insistiranje proizvođača Yukon i Pulsar optika na  servisiranju izvan teritorije RS koje uglavnom dugo traje, u velikoj meri otežava rad i usporava samo  servisiranje, a nas i naše kupce dovodi u neprijatan položaj (to se naročito odnosi na uređaje kao što su Quantum, Digisight, Photon, Sentinel, kao i  druge noćne,  termovizijske i digitalne uređaje kod kojih je posebno izražena pojava kvarova ili dugotrajnost procedure servisiranja). Do rešenja gore navedenih problema, vezanih za kvalitet i servisiranje, Lapis Plus d.o.o. obustavlja distribuciju Yukon i Pulsar proizvoda na teritorijima na kojima radi.

 

Stigli Seek Compact i Seek Reveal

480x100SeekRSAnim

Obaveštavamo poštovane potrošače da su stigli Seek Compakt XR (termoviziski adapteri za mobilni telefon)  i Seek Reveal (ručne termoviziske kamere).

Više o ovim uređajima kao i cene možete pogledati OVDE.

Pozivamo Vas da dođete u našu KANCELARIJU u Beogradu u Nemanjinoj br 4// gde ih možete i lično videti ili nas kontaktirati na brojeve telefona 011/2464-470 i 064/6360-942.

480x100Reveal

Stigla pošiljka noževa

Posiljka nozeva

 

Obaveštavamo poštovane potrošače da je  stigla nova pošiljka Paco lovačkih noževa. Za detaljan opis, veće slike i cene molimo Vas kliknite na sliku noževa ili OVDE.

U ovoj pošiljci je pet novih modela. Tu su Bowie White horn s ukupnom dužinom od 29 cm kao i 4 tipa Skinnera (noževa dizajniranih i za guljene, dranje i tranžiranje plena), od kojih bi barem jedan trebao da bude u osnovnom kompletu opreme svakog lovca. Napominjemo da su svi noževi sa sečivom od nerđajućeg čelika, drškom od prirodnih materijala (drvo, kost ili rog) kao i  da svaki ima  kožnu  futrolu.

 

 

-15% do isteka zalihe

Poštovani kupci,  (do isteka promotivnih  količina)  nudimo Vam  određeni broj optičkih nišana sa popustom.

Niže su  navedeni  modeli na raspolaganju, promotivne cene kao i  preostale količine.

Model

stara cena

sad s popustom od  -15%

preostale količine

Yukon Craft 8x56  43.362,00 36.857,07 2
Yukon Craft 7x50  39.672,00 33.721,20 1
Yukon Craft 4x32  36.396,00  30.936,60 1
SWT 1-4x24 CEW (variabl) 35.802,00 30.431,70 2
SWT 2.5-10x50 CESF (var) 31.572,00 26.836,20  2

 

* S obzirom na nemogućnost pravovremenog ažuriranja u svakom trenutku, nije sigurno da prikazane količine odgovaraju stvarnom stanju, iz tog razloga Vas  molimo da  nazovite na broj telefona  011/2642-470 i proverite.

Lapis distributer Tracker

Hunting experience kirjelogo transparent 250pxZadovoljstvo nam je da obavestimo naše  korisnike  i poslovne partnerima da je firma Lapis Plus d.o.o. sklopila ugovor o distribuciji proizvoda firme  Tracker za područje R. Srbije, Bosne i Hercegovine i R. Hrvatske.

Reč je o izuzetno inovativnim i naprednim proizvodima namenjenim praćenju pasa, drugih lovaca i grupa u lovu, kolega na terenu, spasioca u akcijama spašavanja...

Više o ovim proizvodima saznajte klikom OVDE.

Lapis distributer NiteSite

Obaveštavamo Vas da je Lapis Plus d.o.o.NiteSitePrva postao distributer NiteSite proizvoda za teritoriju R. Srbije, Bosne i Hercegovine i R. Hrvatske. Svi zainteresovani kupci će sada moći da vide i kupe celu paletu ove mlade firme iz Velike Britanije čiji proizvodi predstavljaju veliku novost na području digitalne i noćne optike.

Za više detalja o ovoj interesantnoj paleti proizvoda pročitajte ovde.

Ako želite  direktno da posetite na naš web-shop i detaljnije se upoznati sa svakim proizvodom i i cenama, kliknite ovde.