Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

Seek Reveal

  Za razlliku od Seek Compact i Compact XR, termovizijskih  dodataka za Vaš "pametni telefon" ovde je reč o malom samostalnom ručnom termovizijskom uređaju, idelanom za razne grupe  korisnika od lovaca, izletnika, planinara, radnika  u službama spašavanja, vatrogasaca, inspektora za energetsku efikasnost, servisera kod detektovanja  curenja....

Seek Reveal, samostalni ručni termovizijski uređaj u jednoj celini objedinjuje kako termoviziju tako i visokoefikasnu  LED lampu. Termovizijski prikaz Vam je obezbeđen  nezavisno  da li je dan ili noć, a ono što uočite termovizijom u mrklom mraku lako i brzo možete osvetliti  pomoću integrisane snažne 300 lumenske LED lampe.

Čvrsto, otporno i gumirano kućište obezbeđuje  rad i u najzahtevnijim uslovima a intuitivni upravljački tasteri  nude jednostavnost i brzo primenu. Idealan uređaj za sve koji žele da imaju termoviziju uvek pri ruci i dobro rešenje za sve koji nemaju neki "smartphone" uređaj na koji bi mogli priključiti  Seek Compact ili Seek Compact XR.

Osnovne karateristike Seek Reveal su:
- domet do 500 stopa (150 metara)
- rezolucija displeja od 240x320
- Temperaturni raspon detekcije od -40C do 330C
- vidno polje od 36 stepeni
- termički senzor 206x156
- punjiva litijumska baterija sa autonomijom rada koja prelazi 11 sati
- 300 lumenska LED lampa
- uključivanje za nekoliko  sekundi i kranje jednostavna upotreba
- Micro SD kartica za čuvanje fotografija
- Kompaktnost za korištenje jednom rukom
- Vanadijumski Oksid mikrobolometar
- 12 μ Pixel
- Halkogena sočiva
- Dugotalasna infracrvena 7,2-13 Mikrona

Ko može koristiti  Seek uređaj:

Lovci, da bi brzo uočili mesta na kojima se nalazi divljač a koja su inače nevidljiva zbog guste trave, granja ili magle, kao i  mesta na kojima je divljač bila. Zatim da bi sledili  topao trag krvi i tako pratili ranjenu divljač bilo da je dan ili noć. Građevinari da bi lako, precizno i brzo utvrdili mesta  gubitaka toplote  u zidovima, cevima, razvodnim kutijama, neispravno postavljenu izolaciju. Vodoinstalateri da bi brzo pronašli pucanje cevi i začepljenja. Električari da bi lako pratili  zagrevanja vodova, sklopova kao i da bi lako  utvrdili  opasne tačke i neispravne spojeve. Izletnici, kamperi, planinari da bi  brzo i jednostavno, danju i noću, videli šta se nalazi  oko njih kao i da li su u potpunosti ugasili logorsku vatru. Nautičari da bi noću uočili objekte i osobe u vodi. Službe spašavanja da bi znatno efikasnije  mogli pretraživati teren u potrazi za unesrećenima a da im pri tom prepreku ne prestavljaju dim, magla i raslinje. Policija i obezbeđenje da postanu znatno efikasniji  u detekciji, idetifikaciji i sprečavanju nedopuštenih radnji. Vatrogasci da bi u dimu lako pronašli  unesrećene i brzo mogli utvrditi središte požara...

Čak i ako ne pripadate ni jednoj od gore navedenih profesionalnih grupa, možda imate kućnog ljubimca koji voli da sam ode u park pa ga morate satima tražiti. Možda imate nepoželjne četveronožne goste koje bi hteli pronaći i zaustaviti ili možda dvonožne koji pod okriljem noći vole „pozajmiti“ nešto iz Vašeg dvorišta.

Ako želite da saznati više o ovom uređaju, posetite nas ili pozovite na broj telefona011/2642-470  . Za cenu, kliknite OVDE.