Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

SWT - digitalno doba

480x100Digitalno dobaAnim

 

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo nekoliko noviteta iz palete SWT koji su se pojavili na tržištu bez velike  pompe koja je pratila uređaje kao što su vrhunski noćni adapter za dnevne optike visoke rezolucije i crno bele slike Advance, vrhunski noćni nišan  visoke rezolucije Scorpio, noćni dvogled Focus i pouzdani noćni nišani vrlo povoljnih  cena  Spectre i Storm.

Reč je o novim digitalnim uređajima za posmatranje, monokularu DM-2 i DMR-2 (sa snimačem), dvogledu DB-1 i lovačkom laserskom daljinomeru za korišćenje kako iz ruke tako i montiranog na oružje ili optiku - WM-LRF.

Ovde navodimo samo osnovne opise, a za detalje i cene  molimo Vas da kliknete na link pored proizvoda koji Vas zanima.

 

DMR-2 Digitalni monokulari DM-2 i DMR-2 su idealni uređaji za posmatranja i orijentaciju u prirodi. Nude Vam povećanje od 4x, imaju ugrađeni IC osvetljaivač za sve one situacije kada nema dodatnog osvetljenja od mesečine ili zvezda. Gumirani su i zaštićeni od udaraca i padanja, a s obzirom da je reč o digitalnim uređajima, moguće ih je koristiti i danju bez straha da će se time oštetiti sistem za pojačavanje slike. DMR-2 pored navedenog ima i mogućnost snimanja posmatranog na mini SD karticu.

 

 

Binocular DB-1 je digitalni dvogled. Namenjen je za dugotrajna   posmatranja (s oba oka). Povećanje od 4x koje nudi je idalno za noćna posmatranja . Takođe ima integrisani IC osvetljivač za rad u potpunom mraku.

 

 

 

 

 

DM-3 mini Tu je i mali DM-3 mini. Džepna verzija za kampovanje i potrebe posmatranja na manjim udaljenostima od oko 20-ak metara.

 

 

 

GM-LRF Na kraju, novitet na tržištu laserskih daljinomera. To je WM-LRF laserski daljinomer s mogućnošću postavljanja na oružje. Ima Weaver / Picatinny prihvat kojim ga montirate na oružje, optički nišan s pomoćnom šinom, a možete ga koristiti i iz ruke kao i svaki drugi standardni daljinomer. Domet mu je do 800 metara, što ga čini više nego idealnim za sve potrebe u lovu.

 

 

 

Za više detalja kliknite na odgovarajući naziv proizvoda koji Vas zanima ili nazovite  na broj telefona 011/2642-470.