Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

SWT velikodometne lampe i IC osvetljivači

 

SWT  lampe i IC osvetljivači velikog dometa

 

 

Predstavljamo Vam paletu SWT ručnih lampi velikog dometa serije SME900 kao i IC osvetljivače Black Light (850nM i 940nM).

SME900 paletu čine tri lampe; pod-oznakom W, R i G, zavisno od boje svetla koju emituju. Reč je o vrlo snažnim a ujedno malim baterijskim lampama sa mogućnošću regulacije širine snopa svetlosti što ih čini idealnim za ceo niz mogućih aplikacija. Kada daju širok snop, posebno  su korisne lovcima kao i za  pretragu terena, orijentaciju u prostoru. Kada daju uzak,  vrlo  koncentrisan snop, korisne su kada je potrebno na velikim udaljenostima uočiti i jasno identifikovati posmatran objekat.
Uvidevši nedostatke lampi sa filterima, dizajneri SME900 serije su se odlučili da nema  kompromisa. Nisu napravili  lampu sa belim svetlom i filterom za postizanje određene boje, već primenjuju princip ugradnje LED diode u određenoj boji. Tako imamo SME900 u beloj boji (W); SME900 koja emituje crvenu svetlost (R); i SME900 koja emituje zelenu svetlost (G).
Držeći se principa da  nema kompromisa, odustali su od „univerzalnosti“ lampe u smislu da svaki klik na prekidač za uključivanje daje drugi način rada (npr: prvi klik – slaba svetlost; drugi klik – jaka svetlost; treći klik – treperenje nekog signala; četvrti klik - ...) jer su uvideli da to često korisnike dovodi u nedoumicu   koji način rada je sledeći. To se obično događa u situacijama kada nemate puno vremena za razmišljanje i kada  Vam jednostavno treba jak snop svetlosti – odmah!
Baterijske lampe, kao i IC osvetljivači, mogu se napajati kako putem dve CR123 baterije tako i putem punjive baterije tipa 18650.
Takođe, s obzirom na specifične potrebe korisnika, moguće je staviti i mikro prekidač za paljenje i gašenje lampi bez potrebe za pomeranjem ruke (lampe se isporučuju sa krajnjim utisnim prekidačem zaštićenim od prodora vlage).
Kućište je izrađeno od vrlo otpornog i lakog aluminijuma i sa usmerenim staklenim objektivom.
Kao dodatna oprema, postoje razni nosači i držači koji omogućavaju montažu ovih lampi, kao i SWT IC osvetljivača na sve moguće  načine.

Black Light 850 i 940 IC osvetljivači su napravljeni po istom principu kao i navedene ručne lampe. Karakteriše  ih vrlo snažna LED dioda (OSRAM IR Black). Razlika između ova dva IC osvetljivača je u talasnoj  dužini na kojoj emituju IC svetlost. Model 850 (850 nanometara) emituje IC svetlost koja je vidljiva i upotrebljiva se za sve generacije cevnih noćnih uređaja kao i  za digitalne optike. Model 940 (940 nanometara) emituje svetlost u potpuno nevidljivom spektru i namenjen je digitalnim optikama kao i  optikama višim od prve generacije.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 011/2642-470. Lapis Plus d.o.o. Nemanjina 4/II Beograd. Cene možete pogledajti OVDE.