Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

NiteSite proizvodi

Spotter XV, Spotter XW i Spotter XE..

Specifično za NiteSite paletu je, kao prvo, što se posmatranja ne izvodi kroz okular jednim okom, već sa oba oka, pomoću ekrana na kome se prikazuje slika posmatranog. Pored navedenog, drugo svojstvo je što je u jednom modulu objedinjen kako ekran na kome se vidi posmatrano tako i snažan (snaga varira zavisno o uređaju) LED IC osvetljivač.

 

Krenimo od dodataka za dnevne nišane Viper, Wolf i Eagle.  

 

 Reč je o sistemu  koji se u osnovi sastoji od modula LCD ekrana i IC osvetljivača koji se montira na tubus optičkog nišana, modula kamere koji se postavlja na okular kao i  izvora napajanja koji se postavlja ili na kundak ili na optički nišan, zavisno od tipa napajanja.

Princip rada je jednostavan. Modul kamere vidi ono što vidi Vaš optički nišan, taj signal šalje do LCD monitora na kome Vi posmatrate sliku sa nišana. Ako je reč o noćnim uslovima, IC osvetljivačem koji se nalazi u kućštu LCD ekrana infra crvenim snopom osvetljavate posmatrano.

Slika je oštra i jasna a možete je podešavati regulatorom snage IC osvetljivača. Obzirom  je  reč o digitalnim uređajima, bez ikakvih problema i opasnosti  mogu se  koristiti i danju. Pored navedenog, sklop možete koristiti i kao dnevnu/noćnu kameru. Samo montirajte  snimač i  lako ćete sačuvati sve ono što ste posmatrali. Za detalje i cene klikni OVDE.

 

xw-mSpotter XV, XW i XE su uređaji dizajnirani u potpunosti na osnovi modela Viper, Wolf i Eagle, samo što se ne isporučuju sa držačem za dnevni optički nišan nego sa držačem za objektiv dnevne optike.(vidi sliku). Za detalje klikni  OVDE.

 

 

Spotter Extreme   predstavlja zaista zanimljiv uređaj i namenjen je svima onima kojima  treba uređaj za  posmatranje danju i noću sa mogućnošću  snimanja onoga  što je posmatrano. Takođe možete deliti sa kolegama  pored Vas ono što se posmatra  bez potrebe prebacivanja  optike sa oka na oko a imate i mogućnost uveličavanja od 20X, što je za  noćne optike,  neverovatno  povećanje.

Izuzetno  snažan IC osvetljivač ima mogućnost regulacije snage, do tačke potpunog isključivanja. Kada je podešen na najjače, omogućava osvetljavanje objekata na udaljenostima od 500m. Čini ga 5 vrlo snažnih LED IC dioda. Radna frekvencija je 850 nM.

Sa napunjenim akumulatorom nudi samostalnost rada do 20 sati. Težak je 1300 grama. Može raditi i pri vrlo niskim temperaturama. Temperaturni raspon rada mu je od -200C do +600C.

Slika se prikazuje na 3.5 inčnom LCD ekranu.

Za više podataka i cenu ovog uređaja kliknite OVDE.