Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrovani korisnici:

Sada ste na:

X 850 IC iluminator

x850 Sa Pulsarovim IC osvetljivačima, a posebno sa novim X 850, udahnućete novi život u svoje stare noćne optike ili ćete otvoriti nove mogućnosti noćnim optikama manjih dometa ili starijih generacija.

Ukratko reč je o uređaju koga odlikuju sledeće glavne karakteristike. Prvo, ovo je definitivno najjači IC osvetljivač u Pulsarovoj paleti dodatnih IC osvetljivača. Odlikuje ga "lako" podešavanje izlazne snage; primenjivost u radu sa svim noćnim uređajima (digitalnim i noćnim uređajima svih generacija); podesivost širine snopa; mogućnost podešavanje pozicije snopa; mogućnost spajanja na bilo koji uređaj ili deo opreme koji ima Weaver šinu ili 1/4 inčni navoj za stalak; kompaktnost i mala težina.

x850-focusing

IZOŠTRAVANJE: Tačka osvetljenja Pulsarovog X 850 osvetljivača se lako može podesiti od uskog snopa do širine koja prelazi vidno polje noćnog uređaja. Nefokusirani snop osvetljava velike površine a uski snop omogućava najveću moguću udaljenost posmatranja.x850-power

SNAGA: Snaga X 850 se podešava rotiranjem točkića na telu uređaja koji se nalazi neposredno uz dugme za uključivanje. Podešavanjem snage i ugla snopa garantuje najbolje moguće osvetljenje objekta u specifičnim uslovima posmatranja.

x850-positionPOLOŽAJ TAČKE SNOPA: Dizajn Pulsarovih IC osvetljivača omogućava vertikalno i horizontalno podešavanje položaja tačke snopa u odnosu na vidno polje uređaja kroz koji se posmatra. Da bi ovo uradili, otpustite prsten koji učvršćuje optički element, podesite tačku osvetljenja IC osvetljivča tako da je dovedete u središte vidnog polja (noćni uređaj bi trebao da bude uključen) i ponovo zategnite prsten.

NAVOJ: Pulsarovi IC svetljivači su opremljeni sa navojem koji prihvata Weaver šx850-mountine koje su postavljene na većini savremenih noćnih nišana i optičkih uređaja kao i lovačkih i pneumatskih oružja. Paket takođe sadrži i adapter koji omogućava spajanje IC osvetljivača na noćne uređaje opremljene 1/4 inčnim navojem za stalak.

 

 SPECIFIKACIJA:

Model 79074
Naziv proizvoda  Pulsar - X850
Emiter  LED
Prečnik objektiva, mm  35
Raspon podešavanja izlazne snage (min...max), mW 50...350
Valna dužina, nm 850
Raspon podešavanja vidnog ugla snopa, stepeni 3...9,5
Napajanje, V 3 (2xAA)
Prosečno vreme rada s jednim setom baterija, sati 2
Radna temperatura, C -20 ... +40
Dimenzije, mm 152x43x52
Težina (bez/sa baterijama), g 175 / 220

 

Dodatne informacije i cenu ovog uređaja pogledajte na našem web shopu klikom OVDE.