Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

O nama

 

Lapis Plus d.o.o. osnovan je 1994. godine i jedan je od vodećih zastupnika i uvoznika specijaliziranih optičkih instrumenata i robe za lovce te druge ljubitelje prirode.

Veleprodaja tvrtke a i maloprodaja se nalaze na adresi SC Prečko, Slavenskoga 1/II, Zagreb.

Lapis Plus d.o.o. se bavi veleprodajom i maloprodajom specijaliziranih optičkih instrumenata i lovačke opreme a ovdje posebno valja istaknuti zastupstva za poznate brandove poput  kao jedne od vodećih proizvođača noćnih uređaja poput SWT, Pro-Lux optičkih dnevnih uređaja i LP robne marke za tekstil.

U specijaliziranoj i moderno uređenoj trgovini nudimo Vam mogućnost da isprobate svijet noćnih i digitalnih optičkih uređaja, dnevnih ciljnika i dalekozora, izabarete kvalitetnu odjeću i obuću za lov i boravak u prirodi, nađete adekvatan nož ili multialat za sve potrebe ili jednostavno dođete na razgovor kod naših djelatnika.

 Također u našoj maloprodaji možete naći i sredstva za čišćenje i održavanje oružja, zračno oružje i diabole, razne vrste aluminijskih i čeličnih nosača, sprejeve za samoobranu, kompase, ručne mikroskope, značke, ukrasne noževe i mačeve te još  razne druge stvari za lovce i ugodan boravak u prirodi.