Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Laxco optički i digitalni ciljnik

 

 Ovdje vam samo u kratko predstavljamo novitet koji ćemo detaljnije predstaviti kada nam stigne prva pošiljka. Riječ je o uistinu originalanom konceptu iz SAD. To je Laxcov digitalni ciljnik Digiescope.

Riječ je o konceptu potpuno integrirane kamere u optičku putanju dnevnog optičkog ciljnika s ugrađenim LCD prikazom koji pruža živu sliku s prikazom končanice i balističkog kompenzatora koji prikazuje točku pogotka s obzirom na udaljenost mete. Ovakav sklop omogućava gledanje kroz klasičan optički ciljnik na koji su naviknuti svi naši lovci  te po želji i istovremeno gledanje na ekranski prikaz s displeja na ciljniku koji u potpunosti odgovara onome što vidimo i kroz klasičan ciljnik. Digitalni sklop se može po želji i isključiti. Ovaj concept osigurava mogućnost iznimno brzog ciljanja i praćenja divljači. Ujedno omogućava jednostavno osmatranje preko displeja i tako eliminira zamor oka, osobito kada je riječ o dugotrajnom osmatranju i osmatranju na velikim udaljenostima. Nije potrebno posebno napominjati kolike prednosti ovaj koncept nudi svima koji nose naočale ili imaju bilo kakvih poteškoća s vidom.

Nekoliko karakteristika uređaja:

-          Niska montaža

-          Povećanje 4-12X

-          Otklon oka 106 - 83 mm

-          Vidno polje na 100m:  8,8 do 2,9m

-          Duljina 250mm

-          Mogućnost unutarnje korekcije: 60 MOA

        Uskoro slijedi prikaz s znatno više detalja. Sve informacije ćete moći dobiti u našoj maloprodaji (telefonski broj 01-3887736) ili na broj 01-4668785.

 

I