Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

X-30 je među najmanjim ali ujedno najrobusnijim lovačkim kamerama. Za korištenje je iznimno jednostavna i idealna za lovce, nadzor otvorenih prostora i sl. Koristi samo četiri AA baterije. Ne zahtjeva bilo kakva programiranja, podešavanja ili održavanje. stavite karticu, baterije, uključite i u narednoj posjeti znate tko ili što posjećuje mjesto koje nadzirete.
Dizajnirana je tako da se sav pristup kameri ostvaruje s donje strane, što znači dobro brtvljenje i zaštitu od bilo kakvog prodora vlage.

Koristi samo 4 AA baterije što joj osigurava male dimenzije i težinu te znatno lakše postavljanje i skrivanje od pogleda. Pored navedenog, ako je potrebno, postoji i mogućnost spajanja vanjskih izvora napajanja (solarnog panela ili dr.) kojim se osigurava neprekinuto napajanje kamere.

Nevidljivi 940nM IC osvjetljivač osigurava neometano kretanje divljači i ljudi bez detekcije kamere.

Sve ovo, u promotivnom razdoblju, je čini absolutom BEST BUY kamerom na tržištu. Kamerom koja daje najviše za najmanje uloženog novca.

Dimenzije su joj uistinu male - 135*90*55mm, što je čini među najmanjim lovačkim kamerama.U paketu s kamerom dobivate i:

- USB/Micro USB kabel za spajanje kamere na računalo ili vanjsko napajanje;
- Remen za pričvršćivanje kamere;napajanje
- USB čitač MicroSD kartica
-

Karakterisktike:

Senzor: 3MP Color CMOS
Rezolucija fotografija: 12MP 4032*3024
Video rezolucija: FHD 1920*1080P 25FPS
Vrijeme okidanja: 1S
Način rada: 3Fotografije + 10s Video
PIR kut: 110 stupnjeva
Objektiv: širokokutni 120 stupnjeva
IR LED: 26 kom 940nm nevidljivi, 15M
PIR domet: 15M
Memorija: Max Micro SD 32GB
USB Slot: 5pinski USB 2.0
Napajanje: 4 AA baterije ili DC 5V
Vodonepropusnost: IP56
Stand-by : 12Mjeseci
Stand-by napon: 0.01mA
Dimenzije: 135*90*55MM
Težina: 160g
Temperaturni raspon: -10~+70℃/-14~+158℉
Certifikati: CE FCC ROHS

CIJENA: OVDJE