Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Učinkovito, cjenovno iznimno povoljno, fleksibilno i modularno rješenje za sve one koji žele noćnu optiku.

Postaje sve jasnije da problemi koji se vezuju uz razvoj digitalnog noćnog ciljnika sve više opterećuju kako kupce tako i proizvođače. Nastojanje da se proizvede digitalni ciljnik koji će moći izdržati trzaj lovačkog oružja, zadržati končanicu, koji se neće samoinicijativno gasiti i koji će pouzdano raditi te koji neće korisnika tjerati da sumnja u ispravnost svakog sljedećeg hica se nije pokazalo opravdanim. Osobito kada su se proizvođači digitalnih optika odlučili međusobno natjecati u proizvodnji najjeftinijeg digitalnog ciljnika.  Tako su padala svakakva obećanja. Od toga da su proizveli univerzalno rješenje za dnevni i noćni lov, najbolji, najnoviji, naj...  Na žalost, to se pokazalo netočnim. Uštede su se svele na gubitak kvalitete, stalno recikliranje vrlo sličnih proizvoda samo s novim oznakama itd.

Zato se dio proizvođača odlučio na jednostavan koncept gdje se uopće ne nastoji izbaciti ono što je dobro i dokazano. Naime, odlučuju ne izbacivati klasični, pouzdani, već upucan dnevni ciljnik, već sustav lova u slabim svjetlosnim uvjetima grade na činjenici da je sve što je potrebno jednostavno nadograditi sustav dnevne optike.

I tako smo dobili i RAPTOR. Riječ je o modularnom noćnom adapteru za dnevne optike koji se jednostavno stavlja i skida, koji ne zahtjeva upucavanja ili preinake dnevne optike. Pored navedenog, riječ je o sustavu koji ruši sve cijene noćnih ciljnika. RAPTOR u osnovnoj varijanti možete imati za manje od 3000 kn. Ako želite nabaviti cijeli set s nevidljivim IC osvjetljivačem to će vas stajati 3499 kn.

Bitno je napomenuti kako sam ekran posjeduje mogućnost regulacije osvjetljenja i kontrasta. Kamera je visoke rezolucije i imma pristup za njeno izoštravanje i dok je postavljena na dnevnu opiku. Tu je i indikator istrošenosti baterije. IC osvjetljivač se može montirati gdje god želite. Na optiku, cijev oružja... Sustav se brzo skida i stavlja i ne zahtjeva bilo kakve preinake oružja ili dnevne optike.

Više detalja i cijene pogledajte OVDJE.

U kratkom promotivnom razdoblju je moguće nabaviti cijeli sustav s 25% popusta.  Za sve detalje nazovite našu maloprodaju na 01-3887736