Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

 

Seek Reveal PRO FF

Reveal PRO je najnapredniji ručni termovizijski uređaj na tržištu. Visokootporan i jednostavan za korištenje Reveal PRO objedinjuje visokoučinkoviti 320x240 termovizijski senzor i intuitivan software koji mu omogućava jedinstven rad. I, kada vam zatreba, na dodir gumba aktivirate vrlo snažnu 300 lumensku lampu. Omogućava podešavanje termalnih razina, opsega i emisionosti, Reveal PRO preskače barijere nudeći visoku rezoluciju termovizijskog prikaza i sofisticiranog sofwarea za uistinu nisku cijenu za ovu klasu uređaja. Kada se uzme u obzir sve ono što korisniku uređaj nudi uz već dobro poznatu kvalitetu i pouzdanost Seek palete termovizijskih detektora, odluka uistinu nije teška.

Osnovne karakteristike

Opseg termalnog raspona - Jednostavno podesite i zaključajte temperaturni raspon koji se ima prikazati za bilo koji objekt pomoću postavljene točke i raspona.

Kontrola emisionosti - Kalibrirajte emisionost poutem jednostavnih prethodno definiranih postavke. Kompenzirajte za različite površinske materijale osiguravajući precizna mjerenja i prikaze.

Devet standardnih i visokokotrasna paleta boja - Od standardnog prikaza u nijansama sivog do spektralnog visokog kontrasta, RevealPRO nudi vizualne mogućnosti potrebne korisnicima kako bi s lakoćom ispitali i shvatili termalne prikaze pri korištenju

Ful Frame mapiranje temperaturne distribucije - Prikazuje sve temperaturne podatke u cilju maksimalne jasnoće i rezolucije.

Više korisničkih profila - Normalan, Spot temperatura i razine i Span.

Otporan displej - 2,4 inčni displej u boji s Corning Gorilla Glass zaštitom.

4x Digitalni Zoom - Široko vidno polje od 32 stupnja s četvorostrukim zoomom koji vam omogućava jednostavno skeniranje velikog područja i identifikaciju potencijalnih opasnosti ili ciljeva za samo nekoliko sekundi. Što dobivate:
320 x 240 Termalni senzor
32 ̊Vidno polje
-40 do 330 C Temperaturni raspon
30 centimetara do 550m raspon mjereja
Radi danju i noću
300 Lumenski izvor svjetlosti

Dakle, riječ je o malom i kompaktnom uređaju koji će svakom lovcu omogućiti detekciju i praćenje divljači u uvjetima kada bilo koje drugo pomagalo (dalekozor ili noćna optika) teško mogu pomoći. Pred ovim uređajem nestaju prepreke kao što su magla, grmlje, mrak, trava... Slijedite bez poteškoća sve tople tragove, detektirajte mjesta na kojima je divljač zalegla. Ne treba napominjati koliko je ovakav uređaj od pomoći u uvjetima kada se slijedi i traži  ranjena divljač.

Za vatrogasce, službe traganja i spašavanja predstavlja nezamjenljiv uređaj koji će omogućiti brzu detekciju potencijalnog izvora požara, središta požarišta, povređenih osoba te pomići u brzoj prevenciji ili detekciji požara i unesrećenih.

Za cijenu posjetite našu MALOPRODAJU ili kliknite OVDJE