Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

RevealXR-Camo

Dizajniran i napravljen za primjenu u svakodnevnom životu, Seek Reveal XR ručni termovizijski detektor nudi termovizijski pogled u malom kompaktnom pakiranju. Reveal predstavlja kombinaciju naprednog termovizijskog detektora i visokoučinkovite LED lampe. Stoga, neovisno da li ste građevinski poduzetnik u potrazi za puknućem cijevi u tamnom podrumu, lovac koji slijedi divljač ili kućevlasnik koji reagira na čudne zvukove u sred noći, Reveal nudi sve spoznaje i osvjetljenje koje vam je potrebno.

Karakteristike:
Domet detekcije: do 275 m
Frekvencija rada: 9Hz ili 30Hz (FF modeli)
Vidno poje: 20°
Leća: Fiksna
Lampla: 300 Lumena
Boja kućišta: Maskirna
Baterije: Interna u setu
Zemlja porijekla: SAD
Komada u paketu: 1

Osobine u kratkom:
Saznajte toliko više, a sve sa dlana ruke. Sa svojim ergonomskim prihvatom i kutem ekrana Reveal ručni termovizijski detektor vam omogućava usmjeriti se na ono što je pred vama i ujedno održati pogled na sve oko vas.
Život može biti dosta prljav, a takav može biti i Reveal. Kako je i vodootporan i otporan na udarce, građen je za sve što pred njega stavljaju potrebe stvarnog života. Njegovo otporno i gumirano kućište i intuitivne upravljačke kontrole su dizajnirani za jednostavan i trenutan rad, neovisno od uvjeta ukojima se radi.
Osigurajte sebi pogled u mrkloj noći. Svijetlost nije potrebna. I dok vam napredna tehnologija Reveala osigurava uvid u termovizijski prikaz i u mrkloj noći, malo dodatnog osvjetljenja uvijek pomaže. Balansirajući visoki stupanj osvjetljenja s učinkovitošću u smislu potrošnje energije, snažna LED lampa integrirana u Reveal osigurava svjetlost u uvjetima u kojima vam je ona potrebna.
Pohranite, šaljite i dijelite. Reveal to čini jednostavnim. Integrirana povezivost Reveala vam omogućava brzo i jednostavno prenošenje termovizijskih slika i video snimki koje snimite na vaše računalo. Bilježite sve što ste pomoću Reveala otkrili i dijelite to sa svima širom svijeta.

Komada u paketu: 1
Visina u cm: 3,3
Širina u cm: 6,1
Dubina u cm: 12,19
Težina u gr.: 177,19

Detekcija: -40C do 330C
Stvarni toplinski senzor
206 x 156 raster
12μ Pixel Pitch
Vanadium Oxide Microbolometer
Chalcogenide Leća
Dugovalni infra crveni 7.2 - 13 Mikrona
do 30Hz
USB Kabl
Micro SD Kartica

Za više detalja i cijenu Seek Reveal XR uređaja kliknite OVDJE.

Za više detalja i cijenama svih Seek termovizijskih uređaja kliknite OVDJE.

Želite li ih osobno vidjeti i isprobati, posjetite našu TRGOVINU. Kratak prezentacijski film pogledajte OVDJE

Želite li ponuditi Seek uređaje u vlastitoj trgovini, nazovite našu veleprodaju na broj 01-4668785.

 

RevealXR-together