Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

STIŽE NOVA POŠILJKA - REZERVIRAJTE SVOJ REVEALna 01-4668785 ili 01-3887736

Za razlliku od Seek Compact i Compact XR, termovizijskim dodacima za vaš "pametan telefon" ovdje je riječ o malom samodostatnom ručnom termovizijskom uređaju, idelanom za vrlo široku skupinu korisnika od lovaca, izletnika, planinara, djelatnika u službama spašavanja, vatrogasaca, inspektora za energetsku učinkovitost, servisera kod detektiranja curenja....

Seek Reveal, samostalni ručni termovizijski uređaj u jednoj cjelini objedinjuje kako termoviziju tako i visokoučinkovitu LED lampu. Termovizijski prikaz vam je osiguran neovisno da li se radi o danu ili noći, a ono što uočite termovizijom u mrklom mraku s lakoćom i brzo osvjetlite pomoću integrirane snažne 300 lumenske LED lampe.

Čvrsto, otporno i gumirano kućište osigurava rad i u najzahtjevnijim uvjetima a intuitivne upravljačke tipke nude jednostavnost i brzinu primjene. Idealan uređaj za sve koji termoviziju žele imati uvijek pri ruci i vrlo povoljno rješenje za sve koji nemaju neki "smartphone" uređaj na koji bi mogli prikopčat Seek Compact ili Seek Compact XR.

Osnovne karateristike Seek Reveal su:
- domet do 500 stopa (150 metara)
- rezolucija displeja od 240x320
- Temperaturni raspon detekcije od -40C do 330C
- vidno polje od 36 stupnjeva
- termički senzor 206x156
- punjiva litijska baterija s autonomijom rada koja prelazi 11 sati
- 300 lumenska LED lampa
- za pokretanje su potrebne sekunde a upotreba je kranje jednostavna
- Micro SD kartica za pohranu fotografija
- Kompaktan za korištenje jednom rukom
- Vanadij Oksid mikrobolometar
- 12 μ Pixel
- Halkogena leća
- Dugovalna infracrvena 7,2-13 Mikrona

Tko će imati koristi od Seek uređaja:

Lovci da bi brzo uočili mjesta na kojima se nalazi divljač a koja su inače nevidljiva zbog guste trave, granja ili magle, te mjesta na kojima je divljač bila. Zatim kako bi slijedili topao krvni trag te pratili ranjenu divljač bilo da je dan ili noć. Građevinari s lakoćom, precizno i brzo utvrđuju mjesta toplinskih gubitaka u zidovima, cijevima, razvodnim kutijama, neispravno postavljenu izolaciju. Vodoinstalateri brzo pronalaze puknuća cijevi i začepljenja. Električari s lakoćom prate zagrijavanja vodova, sklopova te lako utvrđuju opasne točke i neispravne spojeve. Izletnici, kamperi, planinari brzo i jednostavno, danju i noću, vide što je još oko njih te da li su u potpunosti ugasili logorsku vatru. Nautičari noću uočavaju objekte i osobe u vodi. Službe spašavanja znatno učinkovitije mogu pretraživati teren u potrazi za unesrećenima a da pri tom prepreku ne prestavljaju dim, magla i raslinje. Policija i zaštitari postaju znatno učinkovitiji u detekciji, idetifikaciji i sprječavanju nedopuštenih radnji. Vatrogasci u dimu lako pronalaze unesrećene i jednako tako brzo mogu utvrditi središte požara...

Čak i ako ne pripadate niti jednoj od gore navedenih profesionalnih skupina, možda imate kućnog ljubimca koji voli odlutati a u parku ga znate satima tražiti. Možda imate nepoželjne četveronožne goste koje bi hjeli pronaći i zaustaviti ili možda dvonožne koji pod okriljem noći vole „posuditi“ nešto iz vašeg dvorišta.

Želite li ga vidjeti i saznati više, posjetite ili nazovite našu MALOPRODAJU. Za cijenu, kliknite OVDJE.

Prezentaciju Seek Reveal možete pogledati i ovdje.