Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

 

  Nekada jednostavno trebate vidjeti dalje. Nekada mora znati više. Sada uz Seek termovizijsku kameru to i možete

Seek paleta se sastoji od dva osnovna tipa uređaja. Jedno su termovizijski adapteri za vaš smartphone, opisani dalje u ovom tekstu, a drugo su samostalni termovizijski uređaji iz obitelji REVEAL (klikni za opis)

Seek uključite direktno u vaš Android pametni telefon, Iphone ili Ipad i u nekoliko sekundi vidite toplotne tragove svuda oko vas. Seek napredna tehnologija detekcije topline vam omogućava uočavanje ogromnih temperaturnih raspona - od -400C do +3650C te trenutno pronalaženje specifičnih toplinskih izvora.

Seek možete koristiti kako za dana tako i u uvjetima potpunog mraka. Detektirajte toplinu kroz zidove, cijevi, raslinje i u lošim vremenskim uvjetima. Dijelite i pohranjujte slike i videa koje snimite. Na raspolaganju vam je cijela paleta mogućih primjena.

Za lovce: Uz Seek sigurno budite na tragu. Seek lovcima čini jednostavnim praćenje i slijeđenje divljači kroz čak i najgušće raslinje ili najuporniju maglu.

Za građevinare: Uz Seek radite brže i pametnije.. Seek pomaže građevinskim profesionalcima da uštede novac i to omogućavajući im utvrđivanje preciznih termičkih odstupanja u zidovima, cijevima, razvodnim kutijama i sl.  Što brže uočite poteškoću to je prije i uklanjate.

Za sigurnost i osiguranje doma: Uz Seek vidite i najskrivenije. Tako što vam omogućava pronalaženje ljudi i životinja čak i za najtamnije noći, Seek vam pruža izniman osjećaj sigurnosti.

Za kućevlasnike: Seek (Traži), nađi i popravi. Od prozora koji propuštaju toplinu do začepljenih cijevi, Seek kućevlasnicima daje mogućnost detekcije, diagnosticiranja i popravljanja cijelog niza kvarova i nedostataka na domu - prije nego je uopće potrebno obratiti se profesionalcima.

Za ljubitelje prirode: Seek vam otvara novi prozor u svijet oko vas. Za nautočare, planinare, kampere i vlasnike kućnih ljubimaca, Seek omogućava laganu detekciju i lociranje objekata i životinja - pri bilo kakvom vremenu, na svakoj stazi ili putu, bilo danju ili noću.

Kako ćete koristiti Seek u potpunosti ovisi o vama.

- Kompaktna, otorna termovizijska kamera se direktno uključuje u vaš Android pametni telefon ili Iphone, te Ipad.
- Omogućava vam da vidite sve što je toplo ili hladno oko vas - detektira toplinu kroz zidove, raslinje, čak i u potpunom mraku.- S lakoćom locirajte toplinske gubitke, začepljenja u cijevima, te ljude ili životinje bilo danju ili noću.
- Na tisuće mogućih svakodnevnih primjena - odličan za kućevlasnike, građevinarce, inspektore, lovce, vlasnike kućnih ljubimaca i još mnogo drugih skupina.
- Džepne veličine, u vodonepropusnoj kutijici i uz priloženi USB kabl.
- Dizajniran i proizveden u SAD.

Na raspolaganju su dva osnovna tipa Seek termovizijskih adaptera. Prvi je Seek Compact, a drugi Seek Compact XR (extra range). Temeljna razlika između ova dva tipa uređaja je u dometu.

 

Compact serija je idelana za primjenu u kući i oko kuće. Omogućava:

- Građivinskim poduzetnicima i serviserima utvrđivanje oštećenja od vode, toplinskih gubitaka, nepostojeće izolacije i drugih energetskih neučinkovitosti.
- Kućevlasnicima provedbu nadzora nad toplinskim gubicima u cilju smanjenja računa za energiju.
- Vodoinstalaterima utvrđivanje curenja i začepljenja.- Električarima utvrđivanje kratkih spojeva, otpuštenih žica i drugih potencijalnih opasnosit.
- Vlasnicima kućnih ljubimaca pronalaženje istih u noćnim uvjetima i uvjetima slabe vidljivosti.

Karakteristike Compact serije:
- Termalni senzor 206x156
- 360 vidno polje
- Raspon temperaturne detekcije od -400C do +3300C
- Zaštitni vodonepropusni spremnik.
- 9 Hz
- Dugovalni IC 7,2 - 13 Mikrona
- 12 u Pixela
- Vanadij oksidni mikrobolometar
- Kućište od magnezija

 

S-Compact-XR-Logo

Compact XR serija je dalekometna verija Seek termovizijske kamere. Uz skoro dvostruko povećanje Seek XR vam omogućava osmatranja na većim udaljenostima uz istu jasnoću i rezoluciju koju vam nudi i Seek Compact.

 Karakteristike Compact XR serije:
- Termalni senzor 206x156
- 200 vidno polje
- Raspon temperaturne detekcije od -400C do +3300C
- Zaštitni vodonepropusni spremnik
- 9Hz
- Dugovalni IC 7,2 - 13 Mikrona
- 12 u Pixela
- Vanadij oksidni mikrobolometar
-

 

Malo onoga što možete vidjeti:

U lovu:

     
Divlač u daljini
se lako ocrtava
u odnosu
na okruženje.
Inače teško
uočljiva ptica
sada postaje
jasno vidljiva
Mjesto gdje je
divljač ležala i
ostavila toplotni
trag

Krvni trag koji se

lako uočava sve

dok je krv druge

temperature

 

Oko doma:

   
 Ovo bi možda vidjeli golim okom  Uz Seek znate točno što se zbiva

 

U domu:

    S-Light-Switch-Thermal 
 Prekidač djeluje
uobičajno i u redu.
 Uključite Seek ...

... i vidite da predstavlja
potencijalnu opasnos

od požara zbog

pregrijavanja

 

Koliko daleko možete vidjeti sa Seek uređajima u potpunom mraku? Prikaz niže daje udaljenosti detekcije, prepoznavanja i identifikacije navedenih modela u stopama:

S-skala

Seek uređaj možete pogledati u našoj MALOPRODAJI a prikaz modela i cijene OVDJE.

 

Kompatibilnost u trenutku pisanja ovog teksta:
Pitanje kompatibilnosti se odnosi na uređaj koji posjedujete i na masku koju koristitie: Što se maske tiče morate imati u vidu da pojedine deblje maske ne osiguravaju dovoljno prostora oko spojnog ulaza. Kako bi koristili Seek termovizijsku kameru morate ili ukloniti masku ili Seek kameru spojiti pomoću priloženog produžnog kabla.

Što se operativnog sustava kojeg koristi vaš mobitel tiče, Seek aplikacije zahtjevaju minimalno Android 4.3 ili iOS 7.0. Ako vaš pametni telefon ne udovoljava ovim zahtjevima, aplikacija se neće downloadati.

ANDROID kompatibilnost:
- Motorola Moto X (1. i 2. gen.)
- Motorola Moto G
- HTC One M9 (s adapterom)
- Samsung Galaxy (S3; S4; S5; S6; S6 Edge; Note 2; Note 3; Note 4; Note Edge)

APPLE kompatibilnost:
- Iphone 5; 5C; 5S; 6; 6+)
- Ipode touch 5. generacija

Nije ispitano ali bi moglo raditi sa:
- Velikim brojem HTC uređaja
- Velikim brojem LG uređaja
- Većinom Sony Xperia modela
- Nekim Samsung Galaxy Tab modelima

Radi ali nije optimizirano za:
- iPad Mini (sve verzije)
- iPad Air
- iPad 4. generacija

Nije kompatibilno sa:
- Amazon Fire Phone & Tablet
- Google Nexus 4; 7 (2012)
- Samsung Galaxy 2 (stari tip); Mega; Note (originalni); Nexus Google Nexus S; Nexus S; S4 mini; S5 mini;
- iPhone 4s ili niži
- iPad 3 ili niži
- iPad Touch 4 ili niži

NAPOMENA: Android uređaji ponekad orijentiraju microUSB konektor u drugom smjeru ili pak na drugoj lokaciji. Za ispravnu upotrebu USB port bi se trebao nalaziti na dnu, s širim dijelom porta usmjerenim prema stražnjem dijelu vašeg pametnog telefona. Mongi LG i HTC uređaji port okreću u suprotnom smjeru, a veliki broj Sony i Motorala uređaja port često postavljaju bočno. U ovim slučajevima se preporuča primjena micro USB kabla s ciljem ispravnog usmjerenja kamere. Testiranja su potvrdila kompatibilnost velikog broja uređaja s microUSB kablom.