Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

 U svijetu, u krugu najzahtjevnijih profesionalnih i institucionalnih korisnika  je stalan prisutan porast potražnje za vrhunskim elektro-optičkim sustavima.

Prema statističkim podacima, godišnja potražnja za elektro-optičkim sustavima na razini cijelog svijeta premašuje milijun jedinica i to za vojne potrebe i potrebe snaga reda.

Većina ovih ustava su noćne optike, termovizijske optike i kao najnovije sustavi 100% detekcije.

U General Starlight kompaniji su ponosni da je njihova široka paleta proizvoda trenutno inkorporirana u velikom broju država  i njihovim snagama očuvanja reda i vojsci i potražnja za GSCI sustavima je u svijetu u stalnom porastu.

Jedinstveni i inovativni proizvodi pobuđuju visok stupanj zanimanja i potražnje u elektro-optičkoj djelatnosti i vode stalno povećanju proizvodnih kapaciteta, obujma proizvodnje, razvojnih projekata i tako uvjetuju stalan i stabilan rast.

 Od 1992 pa do današnjeg dana GSCI opskrbljuje policijske snage, vojske, taktičke i interventne jedinice, organizacije i službe za nadzor, granične ophodnje, timove za spašavanje i pronalaženje unesrećenih, antiterorističke jedinice i druge skupine profesionalnih korisnika.

GSCI je kompletna firma koja objedinjuje istraživanje i razvoj, dizajn, sistemsku integraciju noćnih optika i termovizije i jedina tvrtka takvog sveobuhvatnog profila u Kanadi.

Pored navedenog GSCI nudi obrambenim snagama i snagama očuvanja reda širom svijeta višegodišnje iskustvo u popravci, održavanju i repariranju postojećih sustava noćnih optika s novim pojačivačkim cijevima.

GSCI je tvrtka koja je dobila cijeli niz državnih natječaja, potpuno je licencirana i ovlaštena za rad te posjeduje  ISO 9001:2008 certifikat.

Paleta proizvoda kompanije se sastoji od noćnih optika, termovizijskih sustava  i fuzijskih tehnologija. Svi uređaji se sastoje od visoko kvalitetnih, preciznih, temeljito ispitanih komponenti.

Kako bi se udovoljilo zahtjevima korisnika, traženim aplikacijama i budžetu, svaki uređaj je moguće, angažmanom profesionalnog tima, prilagoditi individualnim potrebama.

Detaljnije, paleta proizvoda obuhvaća:

 Dalekometne termovizijske sustave:
       TLR paleta termovizijskih dalekometnih detektora

Termovizjske optičke sustave:
       Termovizijski višenamjenski monokualri
       Termovizijski ciljnici
       Dalekometni sustavi za osmatranje
       Dalekometni dvogledi
       Taktičke naočale
       Priključni adapteri

  Noćne sustave:
       Noćni višenamjenski monokulari
       Noćne naočale i dvocjevni dvogledi
       Priključna rješenja i adapteri

  Sustavi sveobuhvatne noćne detekcije:
       CLIP IR
       ENVM 14
       ENVG 7
       ENVB 31C

Kako bi vam približili paletu GSCI uređaja, pozivamo Vas da klikom na OVAJ link pogledate paletu nekoliko pojedinačno predstavljenih uređaja. Skrećemo pozornost da većina modela ima niz podvarijanti i mogućnosti prilagodbe s obzirom na vaše osobite potrebe i zahtjeve te da je najbojle, jednom kada definirati okvir vaših potreba, kontaktirate nas kako bi Vam našli točno odgovarajući proizvod i ponudili najprikladnije rješenje.