Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

INTELISCOPE – neka vaš smartphone postane vaš ciljnik i lovačka kamera

O čemu je riječ? Vrlo jednostavno Inteliscope je uređaj koji omogućava postavljanje vašeg smartphonea na vaše oružje bilo duge ili kratke cijevi, dakle lovačku pušku, karabin, pištolj... U cijenu uređaja je uključena i aplikacija za Android ili Apple smarthphone i korisniku omogućava uvid u ključne balističke i vizualne parametre njegovog ukružja.

Inteliscope sustav se sigurno spaja na svako oružje s Picatinny (Mil-STD-1913) ili Weaver šinom.

Aplikaciju koristite kao ciljnik i istovremeno snimajte ono što vidite

inteliscope

 

 

Osnovne karakteristike Inteliscope PRO sustava:

Univerzalni nosač

Metalno kućište

Kompatibilan s IOS ili Android smartphoneima

Gumirano kućište

Odgovara kućištima do veličine npr. Samsung Notea!

Čvrsti gumeni prihvati

Težina samo 227 grama.

INTG2

Najčešće postavljana pitanja uz Inteliscope PRO

Da li će trzaj oštetiti moj smartphone? NE. Inteliscope je isporučio tisuće svojih uređaja. Korisnici su već ispucali na stotine tisuća metaka i do sada nije zapriljen niti jedna primjedba koja bi se odnosila na sposobnost podnošenja trzaja. Rekavši sve ovo, nebi preporučili postavljanje na kalibar .50

Da li treba provoditi ponovno upucavanje kada se mobitel skine i ponovno stavi? NE. Postoji alat kojim omogućava poravnanje strelice s elementom na nosaču. Ovo vam omogućava postavljanje skinutog  telefona  na točno isto mjesto svaki puta. Ovdje se preporuča korištenje ovojnice za mobitel s plošnim leđima kako nebi došlo do ljuljanja.

Funkcionira li ovo s iPhone 6, 6+ i Galaxy Note? DA. Inteliscope PRO nosač je kompatibilan s iPhone 6 i iPhone 6+ kao i s Galaxy Note, te bilo koji drugim smartphoneom. Aplikacija će uspješno raditi na pametnim telefonima s novijim verzijama IOSa ili Androida.

Ako je vaš pametni telefon neki od većih modela, predlažemo nabavku BOLT KITa. On sadrži ekstra dugačak vijak koji omogućava postavljanje većih telefona i kućišta.

Moguli snimati video paralelno uz prikaz svih parametara? DA. S najnovijom Inteliscope aplikacijom samo odaberite „video“ ikonicu u meniju, odaberite tip videa koji želite snimiti i odaberite „send“ u gornjem desnom kutu. Dobiti ćete email s YouTube linkom koji uključuje kompletam video.

Postoje li druge aplikacije koje mogu upotrijebiti s Inteliscopeom? Bezbroj. Inteliscope aplikacija je odlična za taktičke primjene i pucanje iza uglova a za primjenu na večin udaljenostima je jednostavno ograničena optičkim mogućnostima mobitela. Kod velikih udaljenosti česta je primjena aplikacije kao balističkog računala gdje se nosač s mobitelom postavi bočno a na vrhu je optički ciljnik s velikim povećanjem.

Postoji doslovce na tisuće drugih aplikacija koje će vam omogućiti sve od reprodukcije zova neke divljači pa do lociranja vaših kolega lovaca ili suigrača (airsoft) putem GPS praćenja.

Mogu li s Inteliscope aplikacijom zumirati prikaz? DA. Jednostavno taknite končanicu u središtu ekrana, odaberite razinu povećanja koje želite i taknite crne brojke kako bi se vratili u prikaz za pucanje.

 

Kako to izgleda:

EkranskiPrikaz-1

EkranskiPrikaz-2

Za više podataka i cijenu pogledajte OVDJE, ili posjetite ili nazovite  našu MALOPRODAJU. Za veleprodaju nazovite 01-4668785