Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

RD-5FAzz SWT crvena točka s 4 tipa končanica i višestupnjevnim izbornikom svjetljenja te odabirom 2 boje končanica (zelena i crvena). Idealan odabir za brzo i precizno ciljanje bez paralakse. Koristi se za sve brzo pokretne mete, osobito za lov u pogonu ili posebne namjene vojnih i policijskih postrojbi.
Ugrađeni zaštitni poklopci objektiva i okulara štite optičke elemente od oštećenja prilikom kretanja kroz žbunje ili u slučaju pada, a njihov preklopni sustav jamči brz prelazak u položaj u kojem je ciljnik spreman za korištenje.
Dizajnirana za najjače lovačke kalibre bez distorzije prikaza i pomaka točke ciljanja neovisno od položaja glave, osigurava pouzdan sustav brzog i preciznog ciljanja u svim uvjetima u kojima je svaka sekunda bitna.
Mogućnost odabira 4 tipa končanice (manja točka, veća točka, križ i križ s krugom) korisniku omogućava prilagodbu uvjetima na terenu te vlastitim preferencama.
Dodatno, odabir stupnja osvjetljenja končanice, te njene boje (crvena i zelena) osigurava maksimalnu vidljivost končanice i izbjegavanje njenog stapanja s pozadinom, uz istovremeno osiguranje da ona ne blješti i zasjenjuje samu metu. Kao i svi drugi SWTovi proizvodi, odlikuje je iznimna otportnost i pouzdanost, kao i inovativnost i praktičnost u dizajnu. RD-5FA-2GIF-m
Napajanje jednom CR-123 baterijom (priložena u kompletu) osigurava dugotrajan i stabilan a istovremeno vrlo mali izvor napajanja.
Jednostavno se montira s nosačem SWT-NS-AN2 kojeg preporučamo kao najpouzdanijeg i najčvršeg nosača osobito dizajniranog za crvenu točku RD-5FA.

Specifikacija:
- Izbornik za odabir 4 tipa končanice (mala točka, veća točka, križ, križ s krugom);
- Izbornik stupnja osvjetljenja končanice;
- Izbornik boje končanice (crvena ili zelena);
- Preklopni zaštitni poklopci objektiva i okulara;
- Otpornost na trzaj i najvećih kalibara oružja;
- Bez pomaka točke pogotka neovisno od kuta promatranja;
- Napajanje jednom CR-123 baterijom;
- Nosač (prodaje se zasebno): SWT-NS-AN2

Više detalja i cijena - klikni OVDJE.

RD5FA1aa