Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Osnov SWTovih multifunkcionalnih sustava su noćni monokulari prve i druge generacije SWT NVM1 i SWT NVM2. Riječ je o monokularima koji su rađeni na način da izdrže sve što pred njih postavi zahtijevan korisnik.

SWT-NVM2-01

Profesionalni noćni monokulari SWT-NVM serije predstavljaju multifunkcijske uređaje za noćni rad koje je moguće koristiti u uvjetima niske osvjetljenosti kao i potpunog mraka i to u širokm spektru mogućih namjena od orijentacije u skučenom otvorenom ili zatvorenom prostoru uz slobodne ruke pa do observacije pokrtnih i nepokretnih objekata na većim udaljenostima.

Kućište od lagane i čvrste legure aluminija osigurava trajnost, pouzdanost a gumeni ovoj pruža ugodan i suguran prihvat.
Ergonomski pozicionirani kontrolni gumbi osiguravaju brzo paljenje i gašenje uređaja kao i njihovih IC osvjetljivača.
Indikator rada diskretno daje uvid u trenutno radno stanje uređaja. Ugrađeni IC osvjetljivač omogućava uporabu uređaja u potpunom mraku.

No, ono što ove uređaje čini jedinstvenima je mogućnost njihove brze i jednostavne montaže na niz dodataka pa tako i na naglavnu masku ili kacigu što korisniku oslobađa ruke za druge radnje i istovremeno omogućava kretanje i rad u uvjetima potpunog mraka.

 MaskKac-dolje                                               NaglavnaM-dolje


Tu je zatim mogućnost da se putem jednostavnih adaptera ovi monokulari montiraju na oružje iza crvene točke (npr. izvrsne SWTove crvene točke RD5-FA) i tako, koristeći končanicu točke, postanu noćni ciljnik.

SWTMulti-m

No, to nije sve. Ako uz neki od ova dva monokulara koristite i adaptere za dnevne optičke ciljnike NVMA-F ili NVMA-Z dobivate mogućnost pretvaranja vašeg dnevnog optičkog ciljnika u noćni ciljnik. NVMA-F je model za direktno spajanje bez mogućnosti preklapanja a  NVMA-Z posjeduje zglobnu konstrukciju tako da ste u mogućnosti jednostavno i brzo preklopiti monokular u položaj paralelan s optičkim ciljnikom i tako u uvjetima veće osvjetljenosti koristiti optički ciljnik bez posredovanja noćnog monokulara.

NVMA-ZotvorenoNVMA-ZpoluNVMA-Z

Dakle, kao što vidite, ovdje je riječ o uistinu jedinstvena dva monokulara koji se posredstvom pametnih spojnih elemenata brzo i jednostavno pretvaraju u druge uređaje koji lovcima, snagama reda, vojnim postrojbama, čuvarima osoba ili objekata ali i planinarima,izletnicima osoblju ekipa za potrage i spašavanje i drugima, nude iznimnu multifunkcionalnost bez potrebe nabavke više uređaja specifičnih za svaku od ovih namjena.

Cijene i detalje o svakom od ovih proizvoda pogledajte na našem web shopu ili OVDJE.