Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Carson Optics

Carson Optical je osnovana 1990 od strane Richarda Camerona. Počeci su vezani uz dvoglede i tijekom godina se djelatnost proširila na srodne optičke proizvode kao što su povećala i mikroskopi.

Cameron je rano shvatio da se tvrtka Carson morala rano usredotočiti na proizvode koji daju doprinos ukupnom korisničkom doživljaju. Ta filozofija je još uvijek ono što pogoni Carson i što je omogućilo firmi uspješno poslovanje u djelatnosti kojom često dominiraju veliki tržišno orijentirani konkurenti.

.S gotovo 25 godišnjim iskustvom u području optike, Carson je uspostavio tim inženjera čija je jedina funkcija poboljšati korisnički doživljaj optike. Proizvodni program se eksponencialno povećao i sada obuhvaća širu paletu proizvoda i dodatne opreme koji su odraz potreba korisnika.

Napredne CNC i 3D tehnike za izradu prototipova omogućavaju odjelu za istraživanja i razvoj brzo i efikasno ispitivanje koncepata prije proizvodnje. Poslijedično, Carson ima izgrađen porfolio patenata koji ouhvaća više od stotinupatenata koji  pak obuhvaćaju široku paletu proizvoda u rasponu od povećala to složenih procedura ispitivanja optike. Ovo je svjedočanstvo o predanosti kompanije i posvećenosti razvoju u području optike.

Carsonova predanost izvrsnosti je osnov kompanije. Kao prvi proizvođač povećalla u Sjedinjenim Američkim Državama i jedan od vodećih dobavljača dvogleda, Carsonovu paletu proizvoda krasi prvorazredna kvaliteta uz prihvatljive cijene.Tiskovine kao što su Outside Magazine, Popular Mechanics, Field & Stream i Wired Magazine su u svojim člancima isticale cijeli niz Carson optičkih instrumenata. hvaleći kompaniju za revolucionarna otkrića i inovacije u industriji.

Na ovim stranicama ćemo vam prikazati odabrane proizvode iz bogate palete Carson. Sve u ponudi (unos proizvoda je u tijeku te molimo za malo strpljenja) možete pogledati na našem web shopu klikom OVDJE.