Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

"BestBuy" lovačke kamere

Predstavljamo vam dvije lovačke / nadzorne kamere koje su svojim karakteristikama i cijenom svrstane u sam vrh Best Buy kategorije uređaja. Riječ je o kompaktnim modelima X-30 i X-30+. Malim ali moćnim kamerama koje svojom jednostavnošću korištenja i postavljanja te kvalitetom slike nadilaze mnoge znatno skuplje modele.

X-30X-30 je među najmanjim ali ujedno najrobusnijim lovačkim kamerama koje ujedno nudi rezoluciju snimljenih fotografija od 12MP. Za Za korištenje je iznimno jednostavna i idealna za lovce, nadzor otvorenih prostora i sl. Koristi samo četiri AA baterije. Ne zahtjeva bilo kakva programiranja, podešavanja ili održavanje. stavite karticu, baterije, uključite i u narednoj posjeti znate tko ili što posjećuje mjesto koje nadzirete.
Dizajnirana je tako da se sav pristup kameri ostvaruje s donje strane, što znači dobro brtvljenje i zaštitu od bilo kakvog prodora vlage.
Koristi samo 4 AA baterije što joj osigurava male dimenzije i težinu te znatno lakše postavljanje i skrivanje od pogleda. Pored navedenog, ako je potrebno, postoji i mogućnost spajanja vanjskih izvora napajanja (solarnog panela ili dr.) kojim se osigurava neprekinuto napajanje kamere.
Nevidljivi 940nM IC osvjetljivač osigurava neometano kretanje divljači i ljudi bez detekcije kamere.
Sve ovo, u promotivnom razdoblju a i nakon njega, je čini apsolutom BEST BUY kamerom na tržištu. Kamerom koja daje najviše za najmanje uloženog novca.
Dimenzije su joj uistinu male - 135*90*55mm, što je čini među najmanjim lovačkim kamerama.
Za više tehničkih detalja i cijenu pogledajte OVDJE.

X-30+Iza koncepta kamere X-30+ stoji isto razmišljanje kao i iza prvijenca iz ove serije, kamere X-30. U iznimno malom paketu ponuditi ono što korisnici traže a izbjeći ono što im se pokazalo nepraktičnim i skupim kod drugih kamera. X-30+ ide korak dalje i integrira dodatne elemente koji ovu kameru čine definitivno najpraktičnijom i najjednostavnijom kamerom za korištenje, bez ikakvih kompromisa u dometu snimanja i kvaliteti prikaza. Uz sve to, cijena je takva da opravdava ono što X-30 koncept čini poznatim.
U nekoliko crtica, ono što predstavlja "+" u odnosu na starijeg brata X+30 je slijedeće:
- napajanje pomoću dvije akumulatorske baterije tipa 18650
- maksimalno pojačan domet snimanja u potpunom mraku na do 20 metara

Navedimo i ostale karakteristike svojstvene ovoj odličnoj i iznimno povoljnoj seriji lovačkih kamera: vidno polje od 120 stupnjeva, IC osvjetljivački element od 49 LED dioda, brzina okidanja od 0,8 sekundi, 3 fotografije i 10 sekundi video zapisa pri svakom okidanju. Kao i kod njenog prethodnika, rukovanje je iznimno jednostavno, bez programiranja i podešavanja bezbroj parametara.
Sve ovo čini kamere iz X-30 serije idealnima za cijeli niz prijena kao npr.. nadzor doma, skladišta, industrijskih objekata, snimanje divljači i kretanja životinja u prirodi.
Za više detalja, tehničke karakteristike i cijenu pogledajte OVDJE.