Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Za brzo pucanje RD5-RGL

Novitet iz palete SWTovihoptika za pogonske lovove je crvena točka RD5-RGL. Riječ je o crvenoj točki sličnoj prethodnim inačicama iz palete RD5. Razlika je u nekoliko bitnih poboljšanja.

Na prvom mjestu je promjena načina napajanja crvene točke. Sada se za ovaj zadatak koristi jedna baterija tipa CR2032. To u velikoj mjeri čini postupak izmjene jednostavnijim a i trajanje baterije duljim, iako to nije bio problem niti kod prethodnih modela.

Drugi element je uvođenje osvjetljene točke u dvije boje. Mogućnost odabira između crvene i zelene boje, po trenutnom nahođenju korisnika i u  ovisnosti od vanjskih uvjeta, osigurava jasnu vidljivost i lakoću ciljanja neovisno od boje i osvjetljenosti pozadine tj. okolice u lovu. Cevenu točku odaberite u uvjetima kada je ona vidljivija, u sumrak ili zoru, po snijegu ili ako je priroda u svom zelenom ruhu. Zelena točka će biti uočljivija u uvjetima kada su lišće i trava suhi, crvenkasti ili žuti.

Treća, vrlo značanja izmjena, je odluka da se besplatno, uz samu crvenu točku nudi i niski nosač za montažu iste na Picatinny šinu. S ovim novim nosačem ciljnik se spušta znatno niže i skoro uz samu puščanu cijev, tj. šinu na koju se montira. Na taj način je optička putanja znatno bliža balističkoj a to samo znači dodatnu preciznost i pouzdanost pogotka.

Nazovite nas i rezervirajte svoj primjerak po izimno povoljnoj cijeni. Istu možete i naručuti preko našeg web-shopa na linku OVDJE.