Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Želim nižu cijenu !!!

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Stigla je nova pošiljka NVO-7. Naručitelji će biti obavješteni redoslijedom kojim su NVO-7 i naručivali. Pretpostavljamo da će od slijedeće narudžbe NVO-7 biti na zalihi u našoj prodaji te da više nećemo imati akcijske cijene za predbilježbe. Ako ste zainteresirani za promotivnu cijenu u predbilježbi, savjetujemo da istu provedete unutar mjesec dana od ove objave.

POZOR: Skrećemo pozornost svim kupcima da nove serije NVO-7 od 10.07.2018. nose na sebi "SWT" znak i imaju ugravirani serijski broj.

Više detalja o NVO-7 pogledajte OVDJE.

Obavjest svim kupcima: Stigi su SWT HS 1.25-4x26E. Više detalja OVDJE 

Detalje i cijene drugih članova odlične HS serije SWTovih ciljnika pogledajte OVDJE.

SWT HS 1.25-4x26E

Nekoliko noviteta u našoj ponudi je stiglo ili stiže ovih dana.

Na prvom mjestu tu je novi SWT širokokutni ciljnik za brzo pucanje, SWT EX 125-4x26E. Ciljnik predstavlja pravi "best buy" jer odnosom cijene i kvalitete kako izrade tako i korištenih materijala daleko nadmašuje konkurenciju. Više detalja  OVDJE.

Nakon dulje vremena su ponovno stigle i zaštitne okularne gume za dnevne ciljnike. Više  detalja OVDJE.

Tu je i novi kompaktni termovizijski monokular, MicroTherm. Više detalja pogledajte OVDJE.

Stiglo je nekoliko novih proizvoda za nadzor, osmatranje i osluškivanje u lovištu. Više detalja pogledajte OVDJE.

Ili kliknite na sliku:

Iz SWTa stiže najava novog noćnog univerzalnog uređaja cijevne tehnologije. Riječ je o svestranom monokularu, ciljniku, maski, adapteru... Maverick II. Više detalja OVDJE.

Obavjest svima koji čekaju na isporuku da je stigla pošiljka X-30 lovačkih kamera. Više detalja o ovom proizvodu možete vidjeti OVDJE.

Uskoro bi se trebao u ponudi naći lovački alarm "Centurion". Mali i praktičan uređaj koji vas na udaljenosti od do 200 metara upozorava na kretnje u zoni u koju postavite modul za detekciju kretnji. Prisutnost svjetlosnim ili zvučnim signalom signalizira radio vezom do bazne stanice u vašoj ruci.

Za više detalja pogledajte OVDJE ili nazovite našu MALOPRODAJU.