Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Prijava za prezentaciju proizvoda

Cijenjeni kupci,

ovdje se možete registrirati za sudjelovanje na prezentaciji nekog od proizvoda  iz naše ponude koji vas zanimaju. Prezentacije se provode tjedno, u dogovoru s našim djelatnicima koji bi vam prezentirali proizvod, prikazali njegov rad i omogućili da se i sami iskušate u njegovoj upotrebi.
Molimo vas da ispunite obrazac i pošaljete ga. Naše osoblje će vas kontaktirati kako bi dogovorili termin održavanja prezentacije.
(Na dnu obrsca se nalazi jednostavna matematička formula.  Nakon što ispunite obrazac, rješite je, upišite rezultat u polje desno od nje i pritisnite gumb POŠALJI).

Generated with MOOJ Proforms Basic 1.2

Deprecated: Non-static method MTemplater::get() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/lapisplu/public_html/_lapisplus1/administrator/components/com_mad4joomla/includes/layout.php on line 243
Vaše ime i prezime
Kontakt broj:
Vaš email:
Koji bi proizvod htjeli vidjeti i probati?
Komentar ili zahtjev:

mad4media user interface design