Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Laxco optički i digitalni ciljnik

 

 Ovdje vam samo u kratko predstavljamo novitet koji ćemo detaljnije predstaviti kada nam stigne prva pošiljka. Riječ je o uistinu originalanom konceptu iz SAD. To je Laxcov digitalni ciljnik Digiescope.

Riječ je o konceptu potpuno integrirane kamere u optičku putanju dnevnog optičkog ciljnika s ugrađenim LCD prikazom koji pruža živu sliku s prikazom končanice i balističkog kompenzatora koji prikazuje točku pogotka s obzirom na udaljenost mete. Ovakav sklop omogućava gledanje kroz klasičan optički ciljnik na koji su naviknuti svi naši lovci  te po želji i istovremeno gledanje na ekranski prikaz s displeja na ciljniku koji u potpunosti odgovara onome što vidimo i kroz klasičan ciljnik. Digitalni sklop se može po želji i isključiti. Ovaj concept osigurava mogućnost iznimno brzog ciljanja i praćenja divljači. Ujedno omogućava jednostavno osmatranje preko displeja i tako eliminira zamor oka, osobito kada je riječ o dugotrajnom osmatranju i osmatranju na velikim udaljenostima. Nije potrebno posebno napominjati kolike prednosti ovaj koncept nudi svima koji nose naočale ili imaju bilo kakvih poteškoća s vidom.

Nekoliko karakteristika uređaja:

-          Niska montaža

-          Povećanje 4-12X

-          Otklon oka 106 - 83 mm

-          Vidno polje na 100m:  8,8 do 2,9m

-          Duljina 250mm

-          Mogućnost unutarnje korekcije: 60 MOA

        Uskoro slijedi prikaz s znatno više detalja. Sve informacije ćete moći dobiti u našoj maloprodaji (telefonski broj 01-3887736) ili na broj 01-4668785.

 

I