Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies).. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.

Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Nova SWTova crvena točka namijenjena zahtjevnim korisnicima udara snažno na segment optika za brzo ciljanje i lov na brzopokretne mete na manjim udaljenostima. Nudi takve karakteristike koje su do sada bile dostupne samo u cjenovnom rangu koji se kretao preko 2500 kuna.

Kao prvo, ovdje nije samo riječ o klasičnoj crvenoj točki, već je to u biti ciljnik sa na staklu graviranom vidljivom končanicom. Dakle, nije obvezno uključiti napajanje osvjetljenja končanice, već ona i bez uključenja nudi končanicu i na taj način funkcionira kao klasičan ciljnik 1x povećanja. U ovom načinu rada, a što je inače svojstveno SWTovim RD crvenim točkama, s lakoćom u kombinaciji s nićnim monokularom (npr. NVM-1 ili NVM-2) postaje noćni ciljnik.

Velik otklon oka (preko 9 cm) i vrhunski optički elementi nam daju mogućnost dovoljnog odmaka od ciljnika a tako i savršen pregled terena i zbivanja oko nas. Ujedno, ciljanje je jednostavno i prirodno s oba otvorena oka. Snalaženje u prostoru i uočavanje pkretne mete je brzo i jednostavno bez potrebe bilo kakvih prilagodbi kuta gledanja.

Ta ista gravirana konačnica se po potrebi i u ovisnosti od uvjeta na lovištu jednostavno osvjetljava i tako daje mogućnost isticanja končanice i podizanja njene uočljivosti u ovisnosti od osvjetljenosti pozadite i njene boje.

Pored navedenog, tu su i integrirani brzoskidajući nosači.

Dizajniran je tako da se s lakoćom kombinira i s taktičkim povećalima iz SWTove MAG serije, kao što je npr. odličan MAG 1.5-5X. Kada ovo MAG povećalo postavite iza RD-7 dobivate ne samo izvrstan ciljnik za brzo ciljanje i praćenje pokretnih meta već i mogućnost jednostavnog pretvaranja RD-7 u ciljnik s varijabilnim povećanjem. Tako vam ova kombinacija daje najbolje iz dva dominantna načina lova, lova u pogonu i lova na čekanju.

I ne zaboravimo, tu je SWTovo 10 godišnje jamstvo.

Neke osnovne karakteristtike:
Povećanje 1x
Nosači: integrirani, brzoskidajući
Tip končanice: graviranja s osvjetljenjem i regulacijom
Napajanje osvjetljenja končanice: CR 1620
Stupnjeva osvjetljenja: 11
Kućište: Otporno na udarce i vlagu
Optički elementi: stakle s višeslojnim optičkim premazima
Vidno polje: 15 stupnjeva
Otklon oka: 91mm
Okularni otvor: 14mm
U setu: krpica za čišćenje, ključ, CR1620 baterija
Težina 294gr
Dimenzije: 113x63x62 mm

Za više detalja i cijene posjetite ili nazovite našu MALOPRODAJU ili pogledajte OVDJE