Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

GSCI profesionalna oprema

 U svijetu, u krugu najzahtjevnijih profesionalnih i institucionalnih korisnika  je stalan prisutan porast potražnje za vrhunskim elektro-optičkim sustavima.

Prema statističkim podacima, godišnja potražnja za elektro-optičkim sustavima na razini cijelog svijeta premašuje milijun jedinica i to za vojne potrebe i potrebe snaga reda.

Većina ovih ustava su noćne optike, termovizijske optike i kao najnovije sustavi 100% detekcije.

U General Starlight kompaniji su ponosni da je njihova široka paleta proizvoda trenutno inkorporirana u velikom broju država  i njihovim snagama očuvanja reda i vojsci i potražnja za GSCI sustavima je u svijetu u stalnom porastu.

Jedinstveni i inovativni proizvodi pobuđuju visok stupanj zanimanja i potražnje u elektro-optičkoj djelatnosti i vode stalno povećanju proizvodnih kapaciteta, obujma proizvodnje, razvojnih projekata i tako uvjetuju stalan i stabilan rast.

 Od 1992 pa do današnjeg dana GSCI opskrbljuje policijske snage, vojske, taktičke i interventne jedinice, organizacije i službe za nadzor, granične ophodnje, timove za spašavanje i pronalaženje unesrećenih, antiterorističke jedinice i druge skupine profesionalnih korisnika.

GSCI je kompletna firma koja objedinjuje istraživanje i razvoj, dizajn, sistemsku integraciju noćnih optika i termovizije i jedina tvrtka takvog sveobuhvatnog profila u Kanadi.

Pored navedenog GSCI nudi obrambenim snagama i snagama očuvanja reda širom svijeta višegodišnje iskustvo u popravci, održavanju i repariranju postojećih sustava noćnih optika s novim pojačivačkim cijevima.

GSCI je tvrtka koja je dobila cijeli niz državnih natječaja, potpuno je licencirana i ovlaštena za rad te posjeduje  ISO 9001:2008 certifikat.

Paleta proizvoda kompanije se sastoji od noćnih optika, termovizijskih sustava  i fuzijskih tehnologija. Svi uređaji se sastoje od visoko kvalitetnih, preciznih, temeljito ispitanih komponenti.

Kako bi se udovoljilo zahtjevima korisnika, traženim aplikacijama i budžetu, svaki uređaj je moguće, angažmanom profesionalnog tima, prilagoditi individualnim potrebama.

Detaljnije, paleta proizvoda obuhvaća:

 Dalekometne termovizijske sustave:
       TLR paleta termovizijskih dalekometnih detektora

Termovizjske optičke sustave:
       Termovizijski višenamjenski monokualri
       Termovizijski ciljnici
       Dalekometni sustavi za osmatranje
       Dalekometni dvogledi
       Taktičke naočale
       Priključni adapteri

  Noćne sustave:
       Noćni višenamjenski monokulari
       Noćne naočale i dvocjevni dvogledi
       Priključna rješenja i adapteri

  Sustavi sveobuhvatne noćne detekcije:
       CLIP IR
       ENVM 14
       ENVG 7
       ENVB 31C

Kako bi vam približili paletu GSCI uređaja, pozivamo Vas da klikom na OVAJ link pogledate paletu nekoliko pojedinačno predstavljenih uređaja. Skrećemo pozornost da većina modela ima niz podvarijanti i mogućnosti prilagodbe s obzirom na vaše osobite potrebe i zahtjeve te da je najbojle, jednom kada definirati okvir vaših potreba, kontaktirate nas kako bi Vam našli točno odgovarajući proizvod i ponudili najprikladnije rješenje.