Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Crvena točka SWT RD-5FA

RD-5FAzz SWT crvena točka s 4 tipa končanica i višestupnjevnim izbornikom svjetljenja te odabirom 2 boje končanica (zelena i crvena). Idealan odabir za brzo i precizno ciljanje bez paralakse. Koristi se za sve brzo pokretne mete, osobito za lov u pogonu ili posebne namjene vojnih i policijskih postrojbi.
Ugrađeni zaštitni poklopci objektiva i okulara štite optičke elemente od oštećenja prilikom kretanja kroz žbunje ili u slučaju pada, a njihov preklopni sustav jamči brz prelazak u položaj u kojem je ciljnik spreman za korištenje.
Dizajnirana za najjače lovačke kalibre bez distorzije prikaza i pomaka točke ciljanja neovisno od položaja glave, osigurava pouzdan sustav brzog i preciznog ciljanja u svim uvjetima u kojima je svaka sekunda bitna.
Mogućnost odabira 4 tipa končanice (manja točka, veća točka, križ i križ s krugom) korisniku omogućava prilagodbu uvjetima na terenu te vlastitim preferencama.
Dodatno, odabir stupnja osvjetljenja končanice, te njene boje (crvena i zelena) osigurava maksimalnu vidljivost končanice i izbjegavanje njenog stapanja s pozadinom, uz istovremeno osiguranje da ona ne blješti i zasjenjuje samu metu. Kao i svi drugi SWTovi proizvodi, odlikuje je iznimna otportnost i pouzdanost, kao i inovativnost i praktičnost u dizajnu. RD-5FA-2GIF-m
Napajanje jednom CR-123 baterijom (priložena u kompletu) osigurava dugotrajan i stabilan a istovremeno vrlo mali izvor napajanja.
Jednostavno se montira s nosačem SWT-NS-AN2 kojeg preporučamo kao najpouzdanijeg i najčvršeg nosača osobito dizajniranog za crvenu točku RD-5FA.

Specifikacija:
- Izbornik za odabir 4 tipa končanice (mala točka, veća točka, križ, križ s krugom);
- Izbornik stupnja osvjetljenja končanice;
- Izbornik boje končanice (crvena ili zelena);
- Preklopni zaštitni poklopci objektiva i okulara;
- Otpornost na trzaj i najvećih kalibara oružja;
- Bez pomaka točke pogotka neovisno od kuta promatranja;
- Napajanje jednom CR-123 baterijom;
- Nosač (prodaje se zasebno): SWT-NS-AN2

Više detalja i cijena - klikni OVDJE.

RD5FA1aa