Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

SWT multifunkcionalni sustavi

Osnov SWTovih multifunkcionalnih sustava su noćni monokulari prve i druge generacije SWT NVM1 i SWT NVM2. Riječ je o monokularima koji su rađeni na način da izdrže sve što pred njih postavi zahtijevan korisnik.

SWT-NVM2-01

Profesionalni noćni monokulari SWT-NVM serije predstavljaju multifunkcijske uređaje za noćni rad koje je moguće koristiti u uvjetima niske osvjetljenosti kao i potpunog mraka i to u širokm spektru mogućih namjena od orijentacije u skučenom otvorenom ili zatvorenom prostoru uz slobodne ruke pa do observacije pokrtnih i nepokretnih objekata na većim udaljenostima.

Kućište od lagane i čvrste legure aluminija osigurava trajnost, pouzdanost a gumeni ovoj pruža ugodan i suguran prihvat.
Ergonomski pozicionirani kontrolni gumbi osiguravaju brzo paljenje i gašenje uređaja kao i njihovih IC osvjetljivača.
Indikator rada diskretno daje uvid u trenutno radno stanje uređaja. Ugrađeni IC osvjetljivač omogućava uporabu uređaja u potpunom mraku.

No, ono što ove uređaje čini jedinstvenima je mogućnost njihove brze i jednostavne montaže na niz dodataka pa tako i na naglavnu masku ili kacigu što korisniku oslobađa ruke za druge radnje i istovremeno omogućava kretanje i rad u uvjetima potpunog mraka.

 MaskKac-dolje                                               NaglavnaM-dolje


Tu je zatim mogućnost da se putem jednostavnih adaptera ovi monokulari montiraju na oružje iza crvene točke (npr. izvrsne SWTove crvene točke RD5-FA) i tako, koristeći končanicu točke, postanu noćni ciljnik.

SWTMulti-m

No, to nije sve. Ako uz neki od ova dva monokulara koristite i adaptere za dnevne optičke ciljnike NVMA-F ili NVMA-Z dobivate mogućnost pretvaranja vašeg dnevnog optičkog ciljnika u noćni ciljnik. NVMA-F je model za direktno spajanje bez mogućnosti preklapanja a  NVMA-Z posjeduje zglobnu konstrukciju tako da ste u mogućnosti jednostavno i brzo preklopiti monokular u položaj paralelan s optičkim ciljnikom i tako u uvjetima veće osvjetljenosti koristiti optički ciljnik bez posredovanja noćnog monokulara.

NVMA-ZotvorenoNVMA-ZpoluNVMA-Z

Dakle, kao što vidite, ovdje je riječ o uistinu jedinstvena dva monokulara koji se posredstvom pametnih spojnih elemenata brzo i jednostavno pretvaraju u druge uređaje koji lovcima, snagama reda, vojnim postrojbama, čuvarima osoba ili objekata ali i planinarima,izletnicima osoblju ekipa za potrage i spašavanje i drugima, nude iznimnu multifunkcionalnost bez potrebe nabavke više uređaja specifičnih za svaku od ovih namjena.

Cijene i detalje o svakom od ovih proizvoda pogledajte na našem web shopu ili OVDJE.