Jezik:

Oglasi (klikni za detalje):

Registrirani korisnici

Sada ste na:

Carson Optics

Carson Optical je osnovana 1990 od strane Richarda Camerona. Počeci su vezani uz dvoglede i tijekom godina se djelatnost proširila na srodne optičke proizvode kao što su povećala i mikroskopi.

Cameron je rano shvatio da se tvrtka Carson morala rano usredotočiti na proizvode koji daju doprinos ukupnom korisničkom doživljaju. Ta filozofija je još uvijek ono što pogoni Carson i što je omogućilo firmi uspješno poslovanje u djelatnosti kojom često dominiraju veliki tržišno orijentirani konkurenti.

.S gotovo 25 godišnjim iskustvom u području optike, Carson je uspostavio tim inženjera čija je jedina funkcija poboljšati korisnički doživljaj optike. Proizvodni program se eksponencialno povećao i sada obuhvaća širu paletu proizvoda i dodatne opreme koji su odraz potreba korisnika.

Napredne CNC i 3D tehnike za izradu prototipova omogućavaju odjelu za istraživanja i razvoj brzo i efikasno ispitivanje koncepata prije proizvodnje. Poslijedično, Carson ima izgrađen porfolio patenata koji ouhvaća više od stotinupatenata koji  pak obuhvaćaju široku paletu proizvoda u rasponu od povećala to složenih procedura ispitivanja optike. Ovo je svjedočanstvo o predanosti kompanije i posvećenosti razvoju u području optike.

Carsonova predanost izvrsnosti je osnov kompanije. Kao prvi proizvođač povećalla u Sjedinjenim Američkim Državama i jedan od vodećih dobavljača dvogleda, Carsonovu paletu proizvoda krasi prvorazredna kvaliteta uz prihvatljive cijene.Tiskovine kao što su Outside Magazine, Popular Mechanics, Field & Stream i Wired Magazine su u svojim člancima isticale cijeli niz Carson optičkih instrumenata. hvaleći kompaniju za revolucionarna otkrića i inovacije u industriji.

Na ovim stranicama ćemo vam prikazati odabrane proizvode iz bogate palete Carson. Sve u ponudi (unos proizvoda je u tijeku te molimo za malo strpljenja) možete pogledati na našem web shopu klikom OVDJE.